Intrebari frecvente

SC 8 INTERNET CORPORATION SRL, furnizor de servicii internet, are încheiat un contract de parteneriat cu Registrul RoTLD pentru servicii de înregistrare, interogare Whois și mentenanță a domeniilor .ro.
woo.ro este un site de licitatii cu ajutorul caruia se pot cumpara site-uri web premium. Serviciul este disponibil tuturor celor interesati sa cumpere un site.
Transferul dreptului de folosinta se face cu titlu gratuit ( 0 EURO ) . Dvs veti achita serviciul de consultanta.
Daca ati plasat o oferta din greseala va rugam sa ne contactati de urgenta pentru a remedia situatia. Orice greseala semnalata dupa 12 ore de la data plasarii ofertei nu va mai fi luata in considerare.
Da! Nu vom impartasi cu nimeni informatiile tale personale. Folosim Stripe ca procesator de plati, deci nu iti salvam informatiile bancare. Practic ele nici nu ating serverele noastre.
In acest moment nu exista limita in aceasta privinta, deci puteti licita la cate site-uri doriti.
Nu exista costuri ascunse. Pretul cu care castigati licitatia este cel final.
Dvs nu trebuie sa va ocupati de nimic. woo.ro se ocupa de absolut tot astfel incat transferul site-ului catre Dvs sa fie cat mai simplu posibil.
Da! La fiecare tranzactie facuta pe site-ul nostru veti primi o factura fiscala. Trebuie doar sa completati informatiile firmei in contul Dvs.
Nu se achita TVA. Preturile de licitatie sunt finale!
Furnizorul nu va utiliza datele clientului pentru interes personal și nici comercial și va lua masuri pentru a proteja datele clientului. 8 Internet Corporation SRL este inregistrata cu nr 38844, ca si prelucrator de date cu caracter personal, avand scopul “servicii de comunicatii electronice”.
Fiecare site are o licitatie deschisa cu data expirarii afisata. Ea se poate prelungi cu maxim 30 de minute in situatia in care se liciteaza sub 5 minute ramase din timp.
SC 8 INTERNET CORPORATION SRL, cu sediul în municipiul Vaslui, Stefan cel Mare, Spatiul Comercial nr 4, bloc 94, scara D, jud. Vaslui, înmatriculata la Registrul Comerțului cu nr. J37/630/10.09.2018; CIF: 39849398